World Fashion Centre Amsterdam

4 apr

World Fashion Centre

Het World Fashion Centre is een gebouwencomplex aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam. Het gebouw is gelegen langs de ringweg A10, dat maakt het complex goed bereikbaar. In het WFC zijn er een groot aantal kledingproducenten, -inkopers, -verkopers en -ontwerpers gevestigd. Het WFC beschrijft zichzelf als hét grootste modehandelcentrum ter wereld. Het complex bestaande uit drie torens, beschikt over meer dan 400 showrooms en vele nationale en internationale merken/labels.
Als u opzoek bent naar een flexibele en bijzondere ruimte, dan heeft u een goeie aan het World Fashion Centre te Amsterdam! Deze speciale locatie beschikt over allure en is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ook is er een eventlocatie aanwezig. Deze locatie genaamd Beursplaza is uitermate geschikt voor o.a. (mode) beurzen, tentoonstellingen, bedrijfevents, conferenties, galadiners, congressen, vergaderingen en product lanceringen.

Bent u exposant op één van de events, beurzen en/of congressen die gehouden worden in het WFC? En bent u op zoek naar gastvrouwen ter ondersteuning en/of het verwelkomen van de bezoekers? Hostessbureau Holland Hostess Service kan u daarbij helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op.

%d bloggers liken dit: