Cosmetica

Holland Hostess Service Cosmetics richt zich met name op de promotie, demonstratie en verkoop van cosmetica producten in warenhuizen, parfumerieën, beautycentra en op beurzen en congressen. Cosmetics levert ervaren specialisten voor schoonheidssalons en -centra, zowel full- als parttime.

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes en visagistes zijn representatief en weten wat het is om onder druk te werken. Bovendien hebben ze allen de nodige verkoop trainingen en ervaring.

HHS biedt u als opdrachtgever de mogelijkheid om in nauwe samenwerking producttrainingen op maat te verzorgen . Dit kan in ons trainingscentrum of op locatie.

Geurpromotie

De cosmetica hostesses van HHS  zijn gepassioneerde professionals in de cosmeticabranche. Wij trainen de dames en heren op periodieke basis en houden zo kennis en kunde op peil. Zowel op evenementen, beurzen als in de winkel staan de cosmetica hostesses garant voor een proactieve benadering van de consumenten, en niet onbelangrijk, succesvolle verkoopresultaten.

Visagie

Holland Hostess Service werkt met een landelijk bestand van gediplomeerde visagistes.  Zowel op evenementen, beurzen als in deretail zorgen de visagistes voor een vriendelijke, professionele en proactieve benadering van uw doelgroep. De verkoopresultaten nemen wij direct mee in de doelstelling en is een logisch gevolg van de gekozen aanpak.

Cosmetica adviseuse

Op zoek naar een bevlogen cosmetica adviseuse? De cosmetica adviseuses van Holland Hostess Service draaien hun hand niet om voor het adviseren bij de juiste make-up of huidverzorging. Zij zijn gedreven en gemotiveerde verkoopsters en kijken daarbij vooral specifiek naar de huid en wensen van uw klanten.

Schoonheidsspecialiste

Een schoonheidsspecialiste inzetten? De dames die beschikken over de benodigde diploma’s en ervaring op het vakgebied van schoonheidsspecialiste zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen voor lichaam en gezicht. Huidverzorging, make-up en massage van lichaame ne gezicht zijn vaste onderdelen van de behandeling.  Persoonlijk advies aan uw gasten over de juiste behandeling van huidproblemen is daarbij van essentieel belang.

%d bloggers liken dit: