Detachering

Om in te spelen op de steeds veranderende marktomstandigheden van de afgelopen jaren, dient uw organisatie op een professioneel maar vooral flexibel personeelsbestand kunnen vertrouwen. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u immers snel pieken in capaciteit opvangen, projecten tijdig opstarten en vast personeel laten focussen op hun kerntaken.

Voor onze dames en heren is uitzending een bewuste keuze. Deze specialisten zijn tot op het bot gemotiveerde medewerkers die zich met alle energie op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Holland Hostess Service fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave. U profiteert van jarenlange ervaring in andere bedrijven en mensen die graag aan de slag gaan.

Receptioniste(s)

De receptie is naast de website het visitekaartje van uw organisatie. Het eerste contact telefonisch, of face to face. Een vriendelijke en professionele aanpak is dus essentieel. Wanneer uw receptioniste een langere tijd afwezig is in verband met bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte, pakken wij haar verantwoordelijkheden graag over. U zult versteld staan van de soepele overgang. Business as usual.

Op zoek naar top receptionistes?

U wilt de zekerheid van deskundig personeel, zonder dat u het risico van een vast contract hoeft te nemen? Holland Hostess Service bemiddelt in ervaren receptionistes die landelijk kunnen worden ingezet, voor zowelkorte als lange periodes.

Telefoniste

Een ervaren telefoniste is iemand die de telefoon bedient, gesprekken aanneemt, op de correcte manier doorverbindt, en informatie kan geven over het bedrijf en de activiteiten. Het is vaak het eerste belangrijke contact van de klant met uw organisatie.

Op zoek naar een ervaren telefoniste?

U weet het zelf ook. De stem aan de telefoon van het bedrijf dat u belt. Het bepaalt in eerste instantie al uw mening en beinvloedt uw gevoel. Wilt u er voor zorgen dat iedere beller vriendelijk en deskundig te woord wordt gestaan? Neem dan contact op met HHS.

Vertegenwoordiger

Uiteraard hebben al onze vertegenwoordigers een zeer commerciële instelling en weten ze wat het inhoudt om zelfstandig resultaten te leveren. Welk verkoop traject u ook on gedachten heeft, Holland Hostess Service zorgt ervoor dat alles goed verloopt, of het nu gaat om een eenmalig actie of een langlopende campagne.

%d bloggers liken dit: