De Receptioniste

U heeft maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten

Een uitstekende receptioniste onderscheidt zich door uw klanten die perfecte service te geven. De drive om het perfect te doen, zit van nature in onze dames. Wij selecteren zeer streng op juist die basis. De receptiediensten van De Receptioniste laten zich het beste omschrijven als ‘de kunst van het verrassen en ‘het overtreffen van de verwachtingen’. Kortom: Onze receptionistes geven uw klanten echt het gevoel dat ze welkom zijn.

Meer weten over onze receptiediensten?

Binnen onze organisatie hebben wij bijzonder veel expertise ontwikkeld op het gebied van gastvrijheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. U mag ook niet minder verwachten. De Receptioniste beschikt over ervaren receptionistes die door heel Nederland kunnen worden ingezet, voor zowel fulltime als parttime invullingen. U heeft de garantie dat uw kwaliteit wordt gewaarborgd … of zelfs overtroffen.

Wie is De Receptioniste?

De Receptioniste is een onderdeel van Holland Hostess Service. HHS is een complete dienstverlener op het gebied van hospitality en receptiediensten. Wij staan bij de Receptioniste voor ‘quality with a personal touch’. Ons landelijke netwerk van specialisten draagt zorg voor een snelle en flexibele inzet van top personeel.

Meer weten over onze receptiediensten?

Neem gerust contact op met Holland Hostess Service als u meer wilt weten over onze aanpak en tarieven. Wij zijn u graag van dienst met een voorstel op maat of een eerste kennismaking.

“Gastvrijheid?…. dat doe je toch gewoon tijdens je werk!”

%d bloggers liken dit: