50PlusBeurs 2011

18 sep

Van 13 t/m 18 september vond in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 19e keer de 50PlusBeurs plaats. Dit 6-daags durende evenement is de grootste beurs gericht op deze doelgroep. De bezoekers konden de afgelopen dagen in zes hallen op 50.000 m2 terecht bij standhouders die producten aan de man brachten als auto’s, elektrische fietsen, luxe woninginrichting en reizen.

Voor het eerst traden gedurende de beursdagen artiesten op als Hans Klok, Carel Kraayenhof en Glennis Grace. Andere primeurs waren speciale beursgedeelten met aandacht voor huisdieren en financiële zaken, waaronder private banking.

Enkele hostesses van Holland Hostess Service waren ook ingezet voor verschillende opdrachtgevers waaronder Dr. Fix. De producten van Dr. Fix verzorgen, verwennen en herstellen de handen en voeten.
Bezoekers met vermoeide voeten konden bij de stand terecht voor een heerlijke voetmassage gegeven door één van onze hostesses. Tijdens de massage werden de voeten verzorgd met de speciale producten van Dr. Fix.

Bent u exposant op één van de evenementen in de Jaabeurs Utrecht? En bent u  op zoek naar gastvrouwen ter ondersteuning, de registratie van uw bezoekers of standbemanning?  Hostessbureau Holland Hostess Service helpt u daar graag bij.  Neem voor meer informatie contact met ons op.